Tipobet Sizce Güvenilir mi?

18 Şubat 2016 Perşembe

TİPOBET Cep Bank İle Para Yatırma

Tİpobetin üyelere sunduğu para yatırma yöntemleri arasında cep bank olarak ifade edilen sistem de yer almaktadır. Sistemin kullanılmasında garanti bankası ön plana çıkmaktadır.
Bilindiği üzere bu uygulamada bankalarda hesabı bulunanlar, herhangi bir cep telefonu aracılığı ile kısa mesaj uygulaması sayesinde güvenli para gönderim işlemi yapabilmektedir. Eğer üyelerin cep bank hesapları bulunuyor ise, bu sistem ile tipobet hesaplarına para göndermesi mümkündür.
Üyeler öncelik ile kendi numarasını yazarak bir boşluk bırakmalı ve göndermek istedikleri miktarı Türk Lirası cinsinden 10’un katları olacak şekilde girmelidir. Sonra bir boşluk daha bırakılmalı ve bankanın internet sitesi üzerinden ya da paramatikler olarak bilinen atmlerden alınan cep bank şifresini de ekleyerek 3333’e SMS göndermelidir.
Bu işlemin yapılmasından sonra, banka tarafından paranın çekilmesi maksadı ile gerekli olan şifre sms ile üyeye geri gelecektir.
Üyeler daha sonra cep telefonlarına gelmiş olan mesajdaki referans numarasını tipobet hesaplarına girerek para yatırma formundaki haneye yazmalıdır. Referans numarasının doğru yazılması ve işlemin onaylanması transferin gerçekleştiği anlamına gelecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder