Tipobet Sizce Güvenilir mi?

18 Şubat 2016 Perşembe

TİPOBET Tombala

Tipobetin üyelerine sunduğu oyun seçenekleri arasında tombala başlığı altında bir bölümde bulunmaktadır. Bu oyun çeşidi üyeler tarafından ilgi görmekte ve sıklık ile tercih edilen bir oyun çeşidi olarak hizmetler arasında yer almaktadır. Oyundan faydalanmak isteyen üyelerin öncelik ile üyelik işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.


Tipobet tombala oyununa katılmak için üye olmak zorunludur. Üyelik işlemlerini gerçekleştiren ve tombala bölümüne giriş yapanlar, bedeli karşılığında dilediği kadar kart satın alma şansına sahiptir. Kart satın alma işlemleri ve çekilişler bir tek oyun için geçerlidir. Yani alınan kartlar o anki yapılacak çekiliş için geçerli olmak ile birlikte bir sonraki çekiliş için yeni kart satın alınması gerekmektedir.
Oyun başladığında herkesin bildiği klasik tombala şeklinde çekilişler yapılmakta ve isabet eden numaralar kartlara işlenmektedir. Çinko kavramı klasik tombala da olduğu gibi tipobet tombala oyununda da geçerlidir.

Çinko yapan oyuncular jackpot miktarında belirtilmiş olan tutarları kazanmış olurlar. Eğer bir üye tombala yapar ise, jackpotta biriken tüm ikramiyeyi kazanmış olur. Bahsedildiği üzere tombala, tahmin yapma seçeneği olmayan, bahis oyunlarının dışında daha çok şansa dayalı bir oyun çeşididir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder