Tipobet Sizce Güvenilir mi?

18 Şubat 2016 Perşembe

TİPOBET Para Yatırma Yöntemleri

Tipobet tarafından üyelerinin şahsi hesaplarına para aktarımı yapması maksadı ile kabul edilen para yatırma yöntemleri 7 başlık altında toplanmıştır.
Site tarafından belirlenen para yatırma yöntemleri arasında ilk sırayı banka havalesi almaktadır. Banka havalesini tercih eden üyeler hesaplarına en az 100 Türk lirası aktarım yapabilmektedir.
Belirlenen bir diğer yöntem ise cep bank uygulamasıdır. Bu uygulamada da bir alt limit belirlenmiş olup, bu limit 100 Türk lirası olarak sabitlenmiştir.
Tipobet para yatırma yöntemleri arasında, kredi kartı seçeneği de bulunmaktadır. Kredi kartı ile para yatırım işlemlerinde 3D Secure şifre sistemi kullanılmaktadır.
Ukash ile para yatırma yöntemi ve ecocard ile para yatırma yöntemi de tipobet tarafından desteklenen yöntemler arasında bulunmaktadır. Ukash yönteminde alt limit 10 Euro ecocard yönteminde ise alt limit 50 Türk lirasıdır.
Paysafecard ve Neteller para yatırma yöntemleri de tipobet tarafından üyelere sunulan alternatif seçenekler arasında yer almaktadır. Her iki yöntemde de anında transfer işlemi gerçekleşmekte ve yönetim tarafından herhangi bir işlem ücreti üyelerden alınmamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder