Tipobet Sizce Güvenilir mi?

18 Şubat 2016 Perşembe

TİPOBET Poker

Tipobet poker, Türkçe poker ve network olmak üzere iki farklı ağa sahiptir. Site üzerinden poker bölümüne gelindiğinde, o anda oyunlardaki masalarda bulunan toplam bakiye miktarı canlı olarak ekrana yansıtılmaktadır. Ayrıca, tüm salonlarda bulunan online oyuncu sayısı da aynı bölgede canlı olarak takip edilebilmektedir.
Tipobet poker başlığı altında Türk pokeri, açık poker, Omaha holdem, Omaha hi-lo, Teksas holdem, okey ve tavla oyun çeşitleri yer almaktadır. Sitede göze çarpan belirgin bir özellik ise, her bir oyunun yanında masalarda yer alan toplam bakiyenin ve sistem durumu ile oyuncu sayısının gösterilmesidir.
Tipobet poker oyununda yer almak isteyenlerin diğer oyun sitelerinde olduğu gibi üyelik işlemini gerçekleştirmeleri şarttır. Ayrıca, üyelik işleminden sonra, oyunlara katılabilmek için para aktarım işlemlerinin yapılması da gerekmektedir. Bu işlemin yerine getirilmesinden sonra, bahsedildiği üzere, istenen oyunlara katılınabilir ve diğer üyeler ile birlikte oyun atmosferinde vakit geçirilebilir.
Poker oyunlarına yönelik üyelere poker %50 rakeback bonusu başlığı altında bir ödül sunulmaktadır. Bilindiği üzere bu ödül masalara ödenen komisyonların bir miktarının üyelere iade edilmesi maksadı ile geliştirilmiş bir ödüldür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder